VoIP puhelut ei olekkaan ihan niin selkeä juttu kuin luulisi

Nyt ovat tutkineet hotspottien kykyä välittää VoIP puheluita lontoossa ja kappas vain ei homma menekkään niin kuin tanssi. Ongelmaan pitäis löytyä hoitokeinokin, virittää verkkoa ja lisätä tukiasemia.
 
No jos tuo WLAN tukiasemien pystyttäminen olisi jollain tavalla valvottua/luvanvaraista voisi olla varmempaa tuo virittely. Mutta mitä jos ja kun joku pystyttää oman wlan tukiaseman julkisen hotspotin viereen ja just samalle kanavalle ja kun niitä tulee neljä lisää sopivalle kantamalle. Voi olla että ne "ilmaiset" puhelut eivät kuljekkaan ja pitää soittaa kuitenkin "tavallisella" puhelimella.
 
Minkähän takia noihin IP puheluihin tuolla tavalla panostetaan.
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s