Kännykkä TV DVB-h

No nyt se sitten alkaa, kännykkätv lähetykset.
 
Pari hommaa nyt taas tökkii.
– Ei ole laitteita joilla voitaisiin katsoa noita lähetyksiä. Digiexpossa yhden kännykkävalmistelijan osastolla sanottiin että on ihan turha demota laitetta jolla ei ole käyttöä? Tä, nyt juurihan sille olisi käyttöä. Vai onko niin että tuolla valmistajalla ei olekkaan sellaista kännykkää jolla voisi katsella telkkaria. No ei taida olla kellään valmistajalla kaupassa sellaista laitetta millä voisi seurata niitä lähetyksiä.
 
– No vaikka nyt on mobiilitelevisioverkko avattu niin ei siellä ole lähetyksiäkään. Joten ei noita laitteitakaan vielä tarvita. Onko ensi vuonna kaikissa uusissa puhelimissa mahdollisuus seurata DVB-h lähetyksiä?
 
Olli-Pekka Heinonen arvio itviikon uutisen mukaan mobiilitelkkariin muotoutuu omanlaistaan sisältöä ajanmyötä????? HÄ, eikös sen sisällön pitäisi olla niitä telkkarikanavia mitä paikkateeveelläkin katsotaan. Jos se on jotain muuta kuin sitä niin sitten taas tapellaan kaiken maailman maksuista.
 
Näinköhän koko DVB-h standardia tullaan oikeasti hyötykäyttämään kun ei ole laitteita eikä sisältöä. Ja miten siitä nyt joku hyötyy jos jo olemassa olevalla tv luvalla vain katsotaan telkkaria (vai katsotaanko).
 
Ei nyt tuo juju aukene (tai aukenee mutten kerro).
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s