Lauantai

Amerikassa ihmiset tappelevat pleikkareista ja suomessa ministeri lupaa erikoisoikeuksia sairaaloille digi siirtymässä.
 
Mitähän sitten. No Nintendo Wii varaus tehty ja varausnumero on varsin hyvä. Ei taida tulla taistelua suomessa Wii koneista. No jos tietenkin joku tarjoaa Wii:stä jonkun 12000€ euroa niin eiköhän kaupatkin synny (vaikka laite onkin pojan oma). Nyt kun joku tuossa selailee tätä maailmalta googlen kautta niin se joku ihmettelee että haluanko ostaa Wiin tuohon hintaan vai myydä. No se on sit niitten murhe.
 
Jostain syystä japanilaisia on kiinnostanut kovasti LOOX T-830 jutut. Mutta voi olla että homma on jäänyt niilläkin enemmän kuvakirja pohjalle.
 
No sit kun Lauantai aamun hesarin luki niin siellä oli semmonen otsikko kuin " Suomi saa Italiasta kolme miina-alusta" tai melkein jotain tuonne päin, mutta kaiken kaikkiaan siitä otsikosta (SEITSEMÄN PÄIVÄÄ tuli heti mieleen) jäi mielikuva että suomi tosiaan saa ne ihan noin vain. Mutta sitten kun jutun luki läpi niin sieltä kävi ilmi että ei italialla ollutkaan jäänyt toisen maailmansodan aikaisia sotakorvauksia maksamatta suomelle miksi nyt sitten antaisi ne laivat ilman rahaa.
 
Call Of Duty III on sitten Xboxissa ja "muutaman" tunnin olen sitäkin tahkonnut.
 
Mitäs sitten vielä, viime yönä joku oli käynyt varastamassa kaikki lumet pihalta!!!! Ihme porukkaa, illalla lunta oli vielä 5 – 10 centimetriä. Aamulla melkein piti ottaa ruohonleikkuri esiin.
 
Ja niin MP:ssä ei olekkaan mitään seisonta-aikaa…. Pitäisköhän nyt käydä pöräyttämässä pikku lenkki.
 
Ja vielä pikku lisäys, joku etsii kovasti Suzuki Noppelista kuvia, olisikohan joku ostamassa lapselleen tuollaista vehettä.
 
 
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s