TV viritin MCE:lle

Nyt se on löytynyt, tietokone käyttöön tarkoitetuista TV virittimistä löytyy josjonkinlaisia kortteja ja USB boxeja mutta kuvanlaadultaan ykkönen on Digital Everywheren FireDTV DVB-C purkki joka kytketään tietokoneen FireWire väylään.
 
Ja mikä erikoista purkkiin löytyy myös MCE ajurit jolloin voidaan MCE:ssä käyttää tuota kaapeliversiota. Ja on myös mahdollista käyttää Conax modulia+maksukorttia jolloin näkee myös salatut kanavat (tämähän ei ole suoraan tuettu ominaisuus MCE:ssä).
 
Mutta kuvanlaadultaan tuo laite on kyllä ykkönen. 
 
Paketin mukana tulee myös erillinen TV softa Mytheatre jota en ole testaillut. Jos ne YLEn tekstit haluaa näkyviin niin silloinhan täytyy käyttää jotain muuta ohjelmaa kuin MCE:tä (edelleenkin). Mutta kukas sanoikaan että eihän pikkukakkosessa ole edes niitä tekstityksiä….
 
Mutta Nyt alkaa pikkuhiljaa tuo sopiva MCE paketti häämöttämään silmissä.
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: TV viritin MCE:lle

  1. Petri sanoo:

    Voisit kokeilla toimiiko Windows Vistan Ultimatessa koska sitähän kaikki kohta käyttää ?????

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s