XJR Päiväkirja

Sisäänajo tehty nyt ihan loppuun asti, 1600 kilometriä täynnä. Tulihan tehtyä pitkä reissu päiväseltään ihan Hyvinkäällä asti. Bensan kulutus tuntuu varsin huimalta kun joutuu tankkailemaan 200 – 250 kilometrin välein (kulutus vissiin pyörii tuolla 7 litraa/100 kilometrillä).
 
Kelitkin riittää vielä näin syksyllä kun on näin lämmintä. Aamulla n. 10 astetta riittää aivan mainiosti. Jos tämmösiä kelejä riittää niin kyllä vielä tämän kuun ajaa ihan reippaasti ja vielä ensi kuutakin pitkän matkaa.
 
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s