XJR päiväkirja

Nyt on 1000 kilometriä täynnä ja huolto huomenna. Tuon jälkeen pitäisi vielä yksi 600 kilometriä ajella rauhallisesti jonka jälkeen sisäänajo on tehty.
 
Ekat tutkielmat mahdollisesta pikkuplexistä on tehty ja tuloksena että ehkä ei ihan vielä hankita. Eihän nyt ilmaviima niin kummoista ole. Perälaukkukin olisi hyvä homma mut aivan törkeen näköinen viritys. Reppu saa ajaa asian toistaiseksi.
 
Foorumeita seuranneena aika moni muukin on hankkinut nyt "loppu" vuodesta uuden XJR:än juurikin sen takia että epävarmuus ensi vuoden mallista kaihertaa mieltä. Saapi sitten nähdä mitä muutoksia XJR:lle tulee.
 
Mutta jos nytten haluaisi hankkia XJR:n huokealla niin saksassa käynti www.japan-speed.de mahdollistaa moisen vaikka sieltä löytyykin vain ylivuotisia (vm. 2000 1300 SP mallia). Mutta mihinkäs hyvä olisi muuttunut. Hyvä laite XJR on ollut ennenkin.
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s