Mitä sitten

Nyt on tulossa markkinoille eka HSDPA kännykkä (ei älypuhelin), mutta mitä ihmettä tuolla HSDPA tuella sitten tekisi????
 
No jos sitä videokuvaa vaikka katselisi sitten tuolla INTERNET yhteydellä, no mutta mikäs videopalvelu toimisi tuon korealaismerkin kanssa? No joo jos vaikka operaattorilla olisi joku palvelu josta saa 3G:nä tuota videomatskuu, en tiedä.
 
Jostain syystä tuosta 3G:stä puhutaan kuin jostain omasta erillisestä ihme verkosta, mutta oikeestihan tuo on vain liityntätapa internettiin tällä hetkellä. Vai onko jotain "oikeita" 3G palveluita. Esim. Puhelimessa oma erillinen 3G clientti/käyttöliittymä johonkin palveluun (vaikkapa video.google.com:iin). Ai niin sittenhän ei operaattori taas pysty veloittamaan siitä ellei operaattori tee yhteistyötä Googlen kanssa.
 
Eli joka tapauksessa hieno puhelin tulossa mutta joutuu pinnistelemään mitä sillä voisi tehdä.
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s