No mitä nyt myydään

Kaikki operaattorit myyvät kovaa vauhtia kaiken maailman 3G puhelimia ja jopa sillä TV ominaisuudella. Ja kaiken lisäksi kun sen kytkykauppana hankki niin siihen pitää sitoutua muutamaksi vuodeksi. Nonni pari seikkaa miksi ei.
 
– Onko puhelimessa DVB-H tuki? jos ei niin ei sillä voi katsoa mobiiliTV:tä. Aika monelle saattaa tulla yllätyksenä se että kaikilla 3G puhelimilla ei tuota tukea ole kun sitä kovasti on mainostettu. No olenpa tuota muutenkin ihmetellyt että näinköhän tuota kukaan edes käyttäisi vaikka nyt ensi vuonna voisi olla jo tulossa.
 
– HSDPA. Tämän hetkiset kännykät eivät tue tuota 3G "päivitystä". 385 kilobittiä sekunnissa on ihan oikeesti vielä hidas yhteys, ihan sikahidas.
 
– Kaksi vuotta. Se on ihan sikapitkä aika uuden teknologian kännykälle ja varsinkin tässä vaiheessa kun myydään "alku" teknologiaa. Oma eka 3G kännykkä on varmaankin sen kaksi vuotta vanha ja se pystyy aivan samaan kuin tämän hetken kännykät. Enkä ole kyllä käyttänyt sitä kuin pari viikkoa aikoinaan.  Puhelin on auttamatta vanha jo siitä hetkestä kun DVB-H lähetykset alkavat tai jotain nopeutta vaativia "mobiili" palveluita haluaisi käyttää.
 
– Jos noista yllämainituista asioista ei sitten ole niin väliksikään niin silloin ei kannata ainakaan 3G kännykkää vielä hankkia vaan sellasen tavallisen 2G kännykän (vai onko se nyt 2,5G).
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s