KännykkäTV

Digitodayssä on juttu siitä että DVB-H lähetyksiä ei saisi kaksoislaskuttaa. Tähän asti olen ollut koko DVB-H:n suurin epäilijä ja melkein jopa vastustaja. Mutta lähinnä sen takia että tuo kännykkäTV:n vastaanotto olisi todennäköisesti erikseen ostettava palvelu josta pitäisi TVlupamaksun lisäksi maksaa eri maksua.
 
Mutta jos nyt eduskuntakin (=Kasvi) on sitä mieltä että tuon pitäisi olla ilmaista touhua niin jukopliut ei mene kuin ihan hetki kun käyn kääntämässä naulakossa vaikka kaikki takit nurinpäin.
 
Koko mylläkkä DVB-H:n ympärillä tuntuu aika erikoiselta, tai lähinnä taas oma muisti taitaa pätkiä. Kun nyt on taas annettu ulos yksi tutkimus siitä kuinka sittenkin ihmiset haluaisi tuota kännykkäTV:tä mutta oma muistikuva oli ensimmäisten pilottien jälkeen se että nimenomaan ihmiset eivät ole valmiita kännykkätelkkariin, sen vuoksi että se maksaa…. Mitenkähän se nyt meni, aivan nuohan ovatkin kaksi eri asia. Haluta kännykkätelkkaria tai maksaa siitä.
 
No nyt kumminkin pikkasen epäilen tuota ilmaisuutta niin SlingBox taitaisi olla se oikea ratkaisu meikäläiselle, ei tuokaan ilmainen olisi.
 
Eli jännityksellä jäädään odottamaan miten saamme ilmaisen kännykkätv:n suomeen. (EMME SAA).
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s