Noniin

Tuleeko edelliseen juttuun nyt sitten vastine MS:ltä joka on taas vaihteeksi avannut www sivustot jossa vihjaillaan jostain tulevasta monitoimihärpäkkeestä. Puhelin, tieturi, pelilaite ehkä jopa kamera/videokamera ym.
 
lisätään nyt vielä edelliseen juttuun että voisikohan tuollaisessa PP:ssä olla vaikka erillinen oma keskusyksikkö johon voidaan langattomasti liittää lisälaitteita??? No aivan varmaan voisi näinhän jo osittain tehdään.
 
Kaikkihan tuo onkin jo keksitty mutta minkä takia ei sitten ole vielä yhtään sellaista täydellistä laitetta tai mahdollisuutta "päivittää" sitä PP:tä niinkuin PC:tä. Jos tuollainen pikkaisen enemmän päivitettävissä oleva personalphone olisi tarpeeksi päivitettävissä olisi sen mahdollisuudet taas "markkinasanoin" rajattomat. Modulaariset paikat kameralle, massamuistille, lisäakulle ym. + ulkoiset lisälaitteet lisänäyttö/ohjain/sankaluuri/peliohjain/näyttölaite…… ja taas ihan mitä vaan (kohta loppuu rajat).
 
No sitten jotta kukaan tuollaista laitetta haluaisi niin pitäisi sillä olla jotain käyttöä, muutakin kuin musiikin kuuntelu tai telkkarin katselu (noistahan ei kukaan halua maksaa mitään).
 
Jos  linja-autolla (hehheh mistähän se linja-auto oikein menee) matkustaessa jotain haluaisin niin helppo tapa vaikka katsoa TopGearia.
 
OK, miten se nyt sitten voisi olla mahdollista bussissa….. UMTSin kautta, no huhhuh. DVB-t:n kautta, ei. No mitäs jos siellä bussissa olisi palvelin josta voisi ostaa matskuu. YLE MTV3 NELONEN ostaa ohjelmia esitettäväksi televisiossa. Osaisiko joku ostaa vaikka tuosta topgearista esitys/myynti oikeudet busseja varten???? Bussissa palvelin -> palvelimessa kovalevy täynnä TopGearia -> PP:ssä clientti jonka kuluttaja on voinut hankia jostain etukäteen jotta voidaan tunnistaa käyttäjä bussissa ja suorittaa veloitus asiakkaalta. Ja kun kuluttaja istuu bussiin niin ei muuta kuin katsomaan topgearia. SISÄLTÖ ratkaisee……
 
Kukas soittais BBC:lle, kuka se BBC oikein on?
 
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s