Wellton Way MMC

ITVIIKON mukaan ruotsalainen Wellton on haastamassa MS:ia. Ja siltä näyttäisikin, oikein rankalla kädellä. Haasteet on jätetty EU-komissiolle ja ruotsin kuluttajavirastolle.
 
Mutta vaikka Welttonin sivuilla varsin rehvakkaasti mainostetaan uutta tuotetta helpoimmaksi, toimivimmaksi ja paljon muuta niin ei ainakaan ensivaikutelma paljoa vielä lupaa.
 
1. Kaukosäädin on juuri siitä halvimmasta paikasta hankittu halppis kaukosäädin. On muuten tullut pidettyä muutamaa erilaista kädessä.
2. MultimediaCenterin käyttöliittymä ei sekään kyllä paljoa lupaa. Ihan kuin koko asiaa olisi lähestytty ekaa kertaa tuossa puulaakissa.
 
Nuo ovat ne pari ekaa asiaa jotka voivat tehdä tuotteesta ihan huonon, ainakin minun mielestäni.
 
Ja kun tuo puulaaki meinaa että tavallinen käyttäjä ei osaa MS:n tuotetta käyttää niin kumma että heidän tuotetta sitten osaa (asennus, muokkaus)… Onkohan tuo Wellton tutustunut asiaan minkä verran.
 
Ja yksi asia missä he ovat MS:ää paljon pidemmällä on tuo DVB-subtitles osio joka kuulemma toimii heidän tuotteessa AINOANA MAAILMASSA. Edelleen minkähän verran tuo Wellton on asiaan tutustunut (tai hänen yrityksensä).
 
Idea hyvä niin kuin monella muulla mutta kannattaisi keskittyä oman tuotteen kehittämiseen enemmän aikaa kuin siihen että yrittää keksiä omasta tuotteestaan parempia asioita kuin toisen tuotteesta.
 
Ja kaikenlisäksi kun tuossa yhdessä esitteess väläytettiin IKEAa niin ei voi muuta kuin kauhistua siitä miltä tuntuisi asentaa oma multimedia ohjelmisto monista eri palikoista ilman kunnon ohjeita (divX Xvid MPG2 tekstit ja poltot etc.)
 
Voivoi, no ehkä tuota voisi sen 2-90 päivää kokeilla. Nuo koneet mitä heillä sivuilla näkyi eivät välttämättä vielä onneksi ole niitä lopullisia olohuonepeeceitä.  
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Wellton Way MMC

  1. Tanja sanoo:

    Viel ei oo mitään flätsskriinistä..? Ainoostaan jostai weltonista…?

  2. Tanja sanoo:

    Siit viinilasi lampusta on kuva mun galleriassa, osio "Asioita joista haaveilen". Siihen pitää ite ostaa lasit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s