DigiTelevisiot eivät toimi.

Kun vanha väsynyt TV sai loppusilauksen ukkosesta pit hankkia uusi televisio.
 
No eikun TV kauppaan uutta hankkimaan. No josko nyt kannattaisi ostaa sellanen DigiTV kun suomen kansa sitä voi vastaanottaa (99,9% peittoalue).
 
No siihen se teevee kauppias oli sanonut että televisiot joissa sisäänrakennettu Digi viritin EIVÄT TOIMI. Piti ostaa analoginen telkkari ja siihen sitten pitää ostaa se DigiBoksi kohta puoliin. Ostajana oli Isomummo joka ei tietenkään tuosta tekniikasta ihan hirveästi tiedä. Mutta kun tuonne seuraavan kerran eksyn niin käyn pikkasen kysymässä perusteita tuolle asialle. Tuohan on ihan silkkaa kusetusta myydä vanhaa 4:3 telkkaria jossa ei ole digiviritintä….
 
Mutta kun nyt sitten tuo myyjä kertoi että mikään markkinoilla oleva TV (jossa digiviritin) ei toimi niin niitä ei toimivia huonoja televisioita löytyy Philipsiltä ja Sonyltä. Finluxia ei taida enää saadakkaan. Tässä vaiheessa pitäisi kaupasta saada kyllä oikeita televisioita eikä mitään kasaa sellainen kuin haluat yhdistelmiä. Ylimääräinen boksi+kaukosäädin yhdistelmä piti olla vain välivaihe pari vuotta sitten.
 
Äh, taaskaan mikään kiinnosta.
 
 
Kategoria(t): TV. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s