Ei ole helppoa syrjäseutujen ”verkottaminen”

Koko maan kattavaa melkein laajakaista verkkoa tuskin nähdäänkään sitten ensi vuonna. Tietämättä mitä tuossa 450Mhz toimiluvan haku/tarjous tilanteessa on haettu niin cubio ja nordisk mobiltelefon eivät haluneet hävitä reilusti vaan itkevät nyt asiasta KHO:lle. Noilta firmoilta en halua hankkia yhtikäs mitään tulevaisuudessa, keksikööt vaikka lentoauton, teknologia kampittajat. Mua kiinnosta taas mikään.
 
Mitä he tällä voittavat? No sen tietenkin että 3G:lle ei ihan niin nopeasti tule vakavaa kilpailijaa. Kun 3G palveluiden ylösnosto takkuaa niin siihen rinnalle ei haluta kilpailua vielä lisää kampittamaan 3G:tä. Vai toimiiko 3G jo muuallakin kuin kehä kolmosen sisäpuolella.
 
Tervetuloa WIMAX
Kategoria(t): Tietokoneet ja Internet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s