RALLI

Tuo laji jota ei edes suomen peruskouluissa opeteta. Tai edes kuinka Rallia seurataan. 
 
Paras vaihtoehto on ehkä paikan päällä. Jolloin ei voi olla kovinkaan monen eri erikoiskokeen varrella mukana.
 
TV joka tällä hetkellä antaa päivän päätteeksi pienen tilannekatsauksen.
 
Mutta kumpikaan noista tavoista ei palvele kunnolla suurta yleisöä.
 
Ehdotus, ne kaikki osa-alueet joita voi nähdä noissa tv koosteissa välähdyksinä pitäisi koostaa internettiin sopivaksi paketiksi. Kun televisiossa on teeveelähetys=ohjelma, niin mitä internetissä voisi olla tuollainen streemi/paketit (ohjelmalle nimi?)?
 
Eli incar kuvat jokaisesta autosta saataville eri erikoiskokeilta. Animaatiot autojen kulusta reitillä siten että siitä näkee kuinka kenenkin aika kehittyy. Kuljettajien kommentit. Osaava toimittaja tekemään juontoja. Suoraa materiaalia tapahtumista. Hyvä esimerkki NASAn streami avaruusasemalta, vaikka siinä ei koko ajan tapahdu jotain tosi jännää niin silti sen voi pitää siinä ruudulla päällä ja seurata vaikka missä päin avaruutta se härpäke liikkuu.
 
Kunnon DRM käyttöön ja sopivat maksut tuolle touhulle niin varmasti sille riittäisi ostajia. Tuo toimisi tosi hyvin esimerkiksi MediaCenterissä. OnLine SpotLight osioon oma erillinen "WRC Rally osio" josta kaikki löytyisi kivasti kaukosäätimellä ja sitä voisi katsoa kuin tavallista tv lähetystä mutta kumminkin interaktiivisesti.
 
Tuollaisen palvelun minä tahtoisin.
Kategoria(t): Harrastukset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s