DigiTV

Loppuuko analogiset TV lähetykset kahden vuoden päästä? Tuo homma kyllä jakaa varsin hyvin ihmisiä.

On niitä jotka uskovat siihen vakaasti että loppuvat, kuten minä (tai ainakin toivon).

Ja sitten osa ei usko että niin tulee käymään, kun ei ihmisiä voi velvoittaa tuollaista ei toimivaa turhanpäiväistä digiboksia hankkimaan. Kaikista hölmöintä on se että kaupoissa vielä myydään analogisia tv laitteita, sen pitäisi olla lailla kiellettyä jos nyt digiaikaan halutaan siirtyä.

Tai mites on jos vuoden päästä ostaa analogisen television ja se ei toimikkaan sitten kun on vain digilähetykset. Antaako tv kauppa sitten ilmaisen digiboksin? Kun telkkari ei toimi ilman sitä. Kyllähän tv kauppiaan olisi pitänyt ymärtää että ei analogiset lähetykset jatku vuoden 2007 syksyn jälkeen.

Saisi tulla nyt se digitv mahdollisimman pian jotta päästäisiin odottamaan sitä parempaa teeveetä mahdollisimman pian (enkä tarkoita sitä canalia) tai palataan sitten takaisin puhtaaseen analogia verkkoon ilman mitään interaktiivis MHP hömppäpömppää jota nyt yritetään vieläkin ihan väkisin ajaa eteenpäin. Tai vaikka siirryttäisiin puhtaaseen digilähetyksiin niin silloinkin voisi unohtaa.

Nonni, veikkaanpa että niistä 100 lukijasta jotka käy tätä ihmettelemässä niin harva lukee ihan loppuun asti. Vai lukeeko?   

Kategoria(t): Uutiset ja politiikka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: DigiTV

  1. Erja sanoo:

    Luki ainakin yksi =)Juu tuo digi hommahan on aika jännä juttu ..nyt yritetään myydä tietämättömille ihmisille analogiset kapistukset pois varastosta. Ja vähän ajan päästä saavat myydä kalliit digilaitteet samoille ihmisille. Aika jännä juttu että pitää vielä näin lyhyellä varoajalla siirtyä. Että suomi ekana periaate. juujuu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s